Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/denmaritimebase.com/public_html/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17
Til forældrene … | – et søstærkt tilbud til unge ...

Til forældrene …

Står dit barn i den situation, at der skal vælges opholdssted for at få ændret på nogle uheldige relationer, adfærdsmønstre, misbrug, manglende skolegang, kriminalitet.
Den Maritime Base et anderledes tilbud, fordi dit barn kun skal forholde sig til tre forskellige voksne under sit ophold, der foregår på skibet Sagitta i Caribien. Personalet består af en skipper, en styrmand og en lærer. Vi tilbyder dit barn eksamen i dansk, engelsk og matematik.
Det kan naturligvis være en svær beslutning at skulle tage at sende sit barn så langt væk fra Danmark som til Caribien, men vi ved, vi gør en forskel, og at vi har succes med at få de unge til erkende nye aspekter for deres fremtid, give dem mod og selvværd via sammenholdet om bord. For mange er det også stort, at de efter det første stykke tid, pludselig kan føre en samtale på engelsk, eller har lært at bage et perfekt brød.
Basen i Vipperød står for alt samarbejde og det praktiske omkring opholdet. Ligesom vi er behjælpelige med pakkelister, vaccinering mm.
Kunne dette være noget for dit barn, så kontakt leder Henrik Oxlund.